Despre noi

Salutare! Bine ați venit pe tărâmul magic al lui Broderix!

Ne bucurăm că vrei să afli mai multe despre noi. Tocmai am demarat un nou proiect plin de entuziasm și iluzii. Ne place însă să credem că perseverența și încăpățânarea ce ne caracterizează vor face ca relația noastră de colaborare să nu fie bazată pe compromisuri.

Perfecționismul nostru îți va arăta că Broderix e despre a face lucrurile să se întâmple. Și nu oricum, ci în beneficiul clienților. Anii petrecuți în domeniul hotelier, dar și experiența pe piața de textile ne-au învățat câte ceva. Iar astăzi suntem gata să le împărtășim cu tine.

Broderix te invită să îi calci pragul, să îi cunoști munca și să descoperi gama vastă de produse pe care ți le poate pune la dispoziție. Fie că este vorba despre un tricou brodat, despre o lenjerie HORECA, despre un cadou personalizat sau despre un produs Home&Deco interesant, la Broderix vei găsi produse caracterizate de 3 mari lucruri.

14500
Produse
81%
Clientii se intorc pe pagina
100
Membri

CALITATI

Calitate

Ne place când lucrul este bine făcut, așa cum trebuie și așa cum se dorește. Ne place să-ți preluăm ideile și să le împletim cu cele mai năstrușnice gânduri, așa încât finalul să fie exact cum ți-ai dorit.

Seriozitate

La noi vei apela în momentul în care te-ai săturat de clasicul „Las-o bă că merge așa!”. Noi nu știm ce înseamnă asta, deoarece la noi totul merge doar așa cum își dorește clientul. Asta este prima regulă.

Adaptabilitate

Nu-ți place ceea ce a realizat Broderix deja? Nu-i nicio problemă, scrie-ne, sună-ne, contactează-ne și spune clar și în gura mare ce-ți dorești. Cu siguranță vom reuși să-ți îndeplinim dorința.

ECHIPA

Testimoniale

Alin

E plin pe piață de produse personalizate și firme care fac astfel de produse. E greu să diferențiezi între ele și să alegi un cadou pentru persoana iubită. Eu am ales Broderix și nu regret nicio clipă. Recomand cu încredere. Materialul e de super calitate și nu se compară cu imprimeurile care se duc la prima spălare. Se vede calitatea!

Andrei

Am ajuns la Broderix printr-o recomandare, iar la început am privit cu scepticism, văzând că e vorba despre o firmă mică. Tocmai faptul acesta i-a făcut să îmi ofere tot ce mi-am dorit: comunicare rapidă, calitate la materiale și un cost super oke. Am cumpărat un volum destul de mare de lenjerii și fețe de masă și am făcut o afacere bună. Recomand!