Informații de livrare

Cost Transport și Livrare

Livrarea se face prin prin curier rapid, pe întreg teritoriul României. Livrarea este gratuită pentru comenzi de minimum 350 RON. Pentru comenzi de până la 350 RON, costul transportului este de 20 RON.

Procesarea comenzilor se face în ordinea primirii lor. Produsele personalizate prin broderie sunt realizate direct în atelierul nostru, necesitând mai mulți pași specifici confecționării unor produse unicat (digitalizare, brodare, finisare, ambalare).

Termenul de expediere a comenzii este de 2-15 zile lucrătoare, la care se adaugă termenul de transport al curierului (în general cuprins între 24 – 48 ore). În perioade de vârf (Crăciun, Valentines Day, Dragobete, 8 Martie, 1 Iunie) sau în cazuri de forță majoră, termenul de livrare poate fi prelungit. În toate cazurile de acest fel, www.broderix.ro va afișa în mod vizibil termenele și condițiile de livrare și / sau vă va anunța imediat după plasarea comenzii, telefonic sau prin email.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata produselor furnizate de  www.broderix.ro se face în următorul cont: RO72BTRLRONCRT0403520301 SC Domus Brodserv SRL, cu sediul social în Florești str. Florilor, nr. 262, jud. Cluj, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: J12/4487/2017.